Bodrum Gezilecek Yerler + 11 GÜZEL Öneri

Bodrum gezilecek yerler listesi öyle renkli bir “tatilci” kimliğine sahiptir ki; kafa dinlemek için gelenleri, partilemek isteyenleri, çoluk çocuk harika zaman geçirme hayali olanları, sırt çantasıyla keşfetme peşindekileri mutlu gönderir. Öyle “Bodrum aşırı pahalı” diyenlere bakmayın! Her bütçeye uygun fıstık gibi tatil yapabilirsiniz burada. Bodrum plajlarına baktığınızda halk plajı dolu her yer.  Eğer ne istediğinizi bilir ve nereye gideceğinize iyi karar verirseniz, Bodrum tatilinden harika duygularla dönersiniz. İşte ben de tam bu konuda size elimden geldiğince güzel bir rehber oluşturmaya çalıştım. Başlayalım mı?

1. Bodrum Gezilecek Yerler Tavsiyesi

Özellikle Bodrum’a ilk defa gidecek olanlar için hemen aşağıya bir fotoğraf ekledim.

Çünkü bu harita, Bodrum’da gezilecek yerler ve Bodrum plajlarının yoğun olduğu bölgeleri gösteriyor.

Gördüğünüz gibi Bodrum yarımada şeklinde olduğu için gezerken geniş ve yamuk bir “U” çizerek ilerlemeniz lazım.

Bodrum gezilecek yerler harita

Bodrumda gezilecek yerler yoğunlukla bu haritadaki konumlar oluyor

Tavsiyem, vaktiniz kısıtlıysa araç kiralayarak gezmeniz. Diğer türlü gerçekten çok zorlanırsınız. Ben gitmeden önce şu linkten rezervasyon yaptırıyorum. Size de tavsiye ederim.

Şimdi Bodrum merkezden başlayıp Torba bölgesine kadar dolaşa dolaşa gidelim.

Merak etmeyin; hangi bölgeler daha kalabalık, nereler daha sakin, nerede yemek yenirse uyguna gelir, halk plajı nerelerde var gibi sorularınızın hepsini aşağıda cevaplayacağım.

Bodrum’un simgesi olan kale ile başlayalım önce :

Bodrum Kalesi & Sualtı Arkeoloji Müzesi

Bodrum’un içindeyken kalenin ne kadar sembolik bir duruşu olduğunu tam olarak anlayamadım. Ama Kos Adası ‘ndan Bodrum’a doğru gelirken dalgaları göğüsleyen kalenin manzarası gözüme öyle güzel geldi ki…

Ne de olsa Bodrum deyince akla gelen ilk yer burası. Asırlar içerisinde sadece tarih olarak değil, coğrafik olarak da değişmiş. Mesela antik çağda kalenin olduğu yer bir adaymış, sonradan kara ile birleşmiş.

Ve 1522 yılında St. Jean Şövalyeleri’nin kalesi olarak inşa edilmiş. Bodrum Kalesi tarihine çok girmeden günümüze dönüp kalenin şuan nasıl hizmet verdiğinden bahsedeyim :

Bodrum Kalesi

Bodrum Kalesi’nin uzaktan görünümü

Kale şuan Dünya’nın en önemli sualtı arkeoloji müzelerinden birine ev sahipliği yapıyor. Ve bu Sualtı Arkeoloji Müzesi’nde Dünya’nın en eski batığı olan Uluburun Batığı sergileniyor.

14 adet sergi salonu var müzede. Ve her sergi salonunda farklı batıklardan çıkarılan eserlerin yolculuğuna çıkıyorsunuz.

Bence müze, iki liman arasında kalan ve tepeden harika manzaralara sahip Bodrum Kalesi’ne çok yakışmış. Merkezdeyken mutlaka uğrayın derim.

  • ÖNEMLİ : Eğer müzede tadilat varsa para verip girmeyin. Çünkü birçok eseri göremezsiniz. Ama müze kart varsa şöyle bir dolanabilirsiniz.
  • Sualtı Arkeoloji Müzesi giriş ücreti (2019) : Normal giriş 40 TL ama müze kart ile ücret ödemeden geçebilirsiniz.

Bodrum Barlar Sokağı – Çarşı

fly insta fly insta

Bodrum Kalesi’nin hemen arka tarafında barları, pastaneleri, çeşit çeşit restoranları, hediyelik eşya satan yerleri ve meşhur sebzeli Bodrum dönercilerini görünce insan nereye bakacağını şaşırıyor.

Bu yüzden tavsiyem, çarşıdayken mutlaka sebzeli döner yemeniz. Ben Nokta Sebzeli Bodrum Döneri’ne girdim. 140 gramı 35 TL’ydi. Tabii dürüm isterseniz 15 TL’ye de yiyebiliyorsunuz.

Bodrum Barlar Sokagi

Bodrum Barlar Sokağı’nın hem gecesi hem de gündüzü bir başka oluyor

Sebzeli döner dışında; Tarihi Yunuslar Karadeniz Pastanesi’nin tatlılarını ve Arka Pizzeria’nın müthiş pizzalarını da denemenizi öneririm.

Son olarak; çarşıyı hem gece hem de gündüz görün derim. 2 hali de bambaşka oluyor. Ayrıca merkeze araç ile 10 dakika olan Gümbet Barlar Sokağı’nın gece hayatı listeye eklenmeli. Oralar da cıvıl cıvıl olur.

Bodrum canlılığının en yüksek olduğu merkez ve çevresinde konaklamak isterseniz, otelleri Şu Linkten inceleyebilirsiniz. Ben merkeze çok yakın Myndos Hotel Residence ‘da konaklamıştım. Gayet iyiydi. (aşağıda daha detaylı anlattım)

Halikarnas Mozolesi (Bodrum Gezilecek Yerler)

Hazır Bodrum kale ve çarşı taraflarındayken, Dünya’nın 7 harikasından biri sayılan Halikarnas Mozolesi’ni görmeden geçmeyelim.

Mozole, anıt mezar demek. Halikarnas Mozolesi de Mısır ve Yunan mimarisinin birleşimiyle yapılmış bir anıt mezar.

Tabii zamanında oldukça görkemli görünen bu mozoleden geriye sadece birkaç kalıntı kalmış.

Bu yüzden çok büyük beklentilerle gitmeyin ama en azından o taraflarda dolaşırken bir bakın derim. Zaten Bodrum Limanı’na çok yakın. Gezine gezine 10 dakikada ulaşırsınız.

Tüm Bodrum otellerini incelemek için : Tıklayınız (kredi kartı gerekmiyor)

Zeki Müren Sanat Müzesi

fly insta fly insta

Şimdi yine Bodrum Kalesi’ne 10 dakikalık yürüme mesafesinde olan nostaljik bir eve geçelim diyorum.

Eğer Zeki Müren’i yakından takip etmiş bir Türk müziği tutkunuysanız, bu müzedeki her bir detay size daha gelecektir.

Çünkü şuan müze olarak gezilen yer, Zeki Müren’in zamanında yaşamış olduğu ev… İçerisinde İstanbul’daki evinden getirilen birçok kıymetli eşya var.

Zeki Muren Sanat Muzesi

Zeki Müren Sanat Müzesi’ndeki kıymetli eşyalar (Fotoğraf : tripadvisor.com.tr)

Birbirinden gösterişli sahne kıyafetlerinden tutun, bebeklik fotoğraflarına, bahçede duran eski Buick marka arabaya kadar her şey müzede sergileniyor.

Bence Bodrum gezi listesinde mutlaka olması gereken bir müze burası. Merkeze yakın olduğu için gidişi de çok kolay.

  • Zeki Müren Müzesi Giriş Ücreti (2019) : 7 TL / Müzekart geçiyor

Yel Değirmenleri

Merkeze yakın noktaları dolaştıktan sonra Bodrum’u tepeden görebileceğimiz Yel Değirmenleri’ne doğru gidelim şimdi.

Keşke yukarı çıktıktan sonra size “Yel değirmenlerine mutlaka gidin” diyebilseydim. Bunu söylemeye dilim varmıyor.

Çünkü Bodrum için böylesine önemli bir nokta o kadar bakımsız bırakılmış ki… Değirmenlerin etrafı resmen cam kırıkları ve pislikle dolu.

Bodrum gezilecek yerler yel degirmenleri

Bodrum Yel Değirmenleri umarım bakımlı günlere kavuşur (Fotoğraf: tripadvisor.com.tr)

Çok üzüldüm bu duruma. Zamanında Bodrum ekonomisine büyük destek sağlayan yel değirmenleri şuan unutulmuş durumda.

Umarım yakın zamanda hem işlevsel olarak hem de turizme daha fazla katkı sağlayabilecek şekilde tekrardan onarılır, güzelleştirilir.

Çünkü 1 tarafı Bodrum Kalesi ve limanına, diğer tarafı da Gümbet ile Bitez sahillerine bakan bu güzel nokta, Bodrum’un en değerli süslerinden…

Gümbet & Bitez & Akyarlar

Başlıkta saydığım 3 nokta, Bodrum merkez gezilecek yerlere sırasıyla en yakın olan kısımlar. Tabii yakın olduğu için yaz aylarında inanılmaz bir kalabalık oluyor. Aşağıda kısaca 3 bölgeden bahsedecek olursam :

Gümbet : Merkeze en yakın olan bölge. 1 km’lik bir plaja sahip. Denizi sığ olduğu için çocuklu ailelerin ilk tercihlerinden denebilir. Eğer Gümbet’e pazar günü giderseniz; giysiden sebze ve balığa kadar olan Gümbet Pazarı’nı es geçmeyin.

Gumbet Sahili

Yel değirmenlerinden Gümbet’in uzun sahil görünümü

Bitez : Gümbet’ten sonra gelen Bitez Plajı bana aşırı kalabalık geldi. Restoranlar denizin dibine kadar alanı işgal etmiş. Bu yüzden biraz sıkışıklık hissi veriyor. Belki sabahtan ya da eylül ayı gibi gidilirse daha sakin olabilir. Ama Bitez’de güzel restoranlar mevcut. Bitez Dondurmacısı, Bitez Köy Mantıcısı ve Büber Restaurant gibi…

Akyarlar : Bu bölgede en çok Karaincir Halk Plajı tercih ediliyor. Ama halk plajı denilen yer küçücük. Sağında ve solunda şezlong ve şemsiyesinden yararlanacağınız restoran beach’ler mevcut. Mesela Parıltı Beach’de 50 TL’ye bir şeyler yiyip içerseniz şezlong-şemsiye ve duşu kullanabiliyorsunuz. Bu arada denizi güzel, sığ ve kum-küçük çakıl karışımı. Ama kumlu olan alanı daha fazla.

Bu arada Bodrum’un koylarını Bodrum Plajları yazımda tek tek daha detaylı anlattım. Mutlaka okuyun.

Turgutreis & Günbatımı Plajları

Hem Gümbet, Bitez ve Akyarlar’ın aşırı kalabalık oluşu hem de beach otellerin araç yolundaki deniz manzarasını kapatması biraz modumu düşürmüştü.

Solunda muhteşem doğa manzarasının olduğunu bilip izleyememek biraz can sıkıcı. Ama neyseki Turgutreis’e giderken belli bir kısımdan sonra yol denize sıfır oluyor.

Bu yüzden Turgutreis rotanızı gün batımına denk getirin. Çünkü yolda o güzel renk değişimini izlemek, insanı pozitif olmak adına güçlendiriyor.

Turgutreis Gunbatimi Plajlari

Turgutreis Günbatımı Plajları’ndan mükemmel gün batımı anı…

Özellikle Turgutreis marina sahil bandı çok güzel. Bisiklet yolu mevcut ve en önemlisi merkezdeki aşırı kalabalık yok.

Marinanın az ilerisinde de Günbatımı Plajları bulunuyor. Datça’daki gibi gündüz şezlongların yerine akşam yemek masaları kuruluyor.

Efsane gün batımı eşliğinde ayağınız kumsala değerek dalga sesleri arasında güzel bir akşam geçiriyorsunuz.

Yemekten sonra da Turgutreis Sevgi Yolu’nda dolaşıp günü sonlandırıyorsunuz. Bu arada Turgutreis’ten çok daha fazla seveceğiniz bir yer varsa o da :

Gümüşlük

“Gümüşlük’ü yaşayan anlar” derlerdi de “Abartıyorsunuz” derdim. Meğer gündüzüyle, öğleniyle, gecesiyle insana bambaşka yerlerdeymiş hissini veren harika bir noktaymış burası.

“Gümüşlük’te en çok neyi sevdin?” diye sorarsanız, “Tavşan Adası manzarasıyla birlikte gün batımını izlemeyi” diye cevaplarım.

Çünkü burası gün batımını aşkla izleyebileceğiniz yerlerden birisi. Bu yüzden; Gümüşlük Limanı Plajı’ndan yukarı doğru çıkın. Mindos Harabeleri’ne gelmeden durun ve efsane gün batımının tadını çıkarın. O tarafa geçmezseniz, restoranların olduğu kısımdan gün batımını izleyemezsiniz.

Gumusluk

Gümüşlük’teki kalbe dokunan güzel ambiyans : Bodrum Gümüşlük gezilecek yerler

Güneşe veda ettikten sonra kumsaldaki masalara oturup Gümüşlük’ün o ışıklar içindeki ambiyansını da mutlaka yaşayın. Mesela Off Gümüşlük keyifli bir yer. Club Gümüşlük’de de birçok konser düzenleniyor.

Velhasılıkelam Gümüşlük; sakinliğiyle (özellikle baharda), izlemeye doyamadığınız gün batımıyla, dokusu bozulmamış sahil evleriyle, el sanatları çarşısıyla, tarihi dokusuyla ve denizin içindeki ışıl ışıl ambiyansıyla kalbe dokunan bir bölge.

Bu sebeple Bodrum’a geldiğinizde sadece yarım gününüzü değil, koca bir gününüzü buraya ayırın derim. Hatta vaktiniz varsa konaklayın. Gümüşlük otellerini şuradan inceleyebilirsiniz.

Yalıkavak

Yalıkavak bölgesinin çok pahalı olduğunu düşünerek gelmeye çekinenler varsa, hemen söyleyeyim: Aşırı pahalı yerlerin yanısıra 15 liraya fıstık gibi karnınızı doyuracağınız yerler de var.

Eğer marinada yemek yemeyi tercih ederseniz, evet gerçekten pahalı. Ama benim gibi Yalıkavak Halk Lokantası’na gitmeyi tercih ederseniz, çok uygun fiyatlara harika yemek yiyebilirsiniz.

Bodrum’da gezilecek yerlerin tüm bölgelerinde olduğu gibi burada da halk plajları mevcut. Ama denizinin çok iyi olmasını beklemeyin. Hem dalgalı hem de taşlık.

Bodrum gezilecek yerler Yalikavak

Yaliıkavak merkezdeki sahil şeridi

Merkezdeki halk plajı haricinde daha doğal bir yere gitmek isterseniz; Kudür Yarımadası’ndaki halk plajı da meşhur. Sezonda aşırı kalabalık olduğu için mangal yakan aileler çok fazla. Eğer rahatsız olursanız, çevresindeki özel beachleri de değerlendirebilirsiniz.

Yalıkavak çok rüzgar aldığı için yel değirmenleriyle meşhur. Yol üzerinde birçok yel değirmeni görürsünüz. Hatta 1 tanesi de sahile yakın bir konumda sembol niteliğinde duruyor.

Yalıkavak; yel değirmenleriyle, civardaki köyleriyle (Geriş Köyü gibi) ve eğlence hayatıyla ön planda. Dediğim gibi denize girmek için tercih etmeyin. Bodrum’da denize girecek harika yerler var çünkü.

Türkbükü – Göltürkbükü

Gelelim ünlülerin ve ekonomik durumu çok iyi olan insanların en fazla tercih ettiği bölgeye… Yine baştan söyleyeyim: Türkbükü’nde nereye gideceğinizi bilirseniz, bütçenize uygun yerler bulabilirsiniz. Şöyle anlatayım:

Türkbükü sahiline geldiğinizde (Göltürkbükü plajı diye geçer), sol tarafta küçük bir köprü görürsünüz. İşte o köprüden geçmeden önce ücretsiz halk plajı ve çay bahçesinde çok uygun fiyata takılabilirsiniz.

Ama o köprüden sonraki mekanlara girmeden önce mutlaka fiyat bilgisi alın. Çünkü sahilin sonundaki Maça Kızı’nda 1 biranın fiyatı 58 TL. Bu sıradaki mekanlar iskele kullanımı için çok fazla ücret talep edebiliyorlar.

Turkbuku

Türkbükü (Göltürkbükü) Sahili’ndeki özel beachler

Bu yüzden önce fiyat bilgisi alıp içeri girerseniz, kendi bütçenize göre gezmiş olursunuz.

Bu arada Türkbükü’ne araçla 5 dakika uzaklıkta Gölköy (Göltürkbükü) sahili var. Butik otellerin olduğu bir kısım. Ben orada Selvi Beach Otel‘de kalmıştım.

Ve inanılmaz güzel dinlendim. Bu otele dışardan günübirlik gelip (75 TL); havuzundan, sahilinden, çim alanından, duşlarından faydalanabiliyorsunuz.

Başta da dediğim gibi; nereye gideceğinizi bilirseniz, Bodrum tatili size eziyet değil, mükemmel bir ödül olur.

Torba

Sakinliğini, bozulmamış yapısını en çok sevdiğim yer, merkeze sadece 15-20 dakika uzaklıktaki Torba oldu.

Eğer “Fiyatlar uygun ve orta halli olsun, sessiz olsun ve cırcır böcekleri ötüşsün” derseniz, kesinlikle Torba’yı öneririm.

Belediyenin işlettiği Torba Cafe gayet ferah ve temiz. Fiyatlar uygun. Mesela Ayvalık tostu 11 TL, hamburger 13 TL. Plaj da temiz, tuvaletler, duşlar bakımlı.

Bodrum gezilecek yerler Torba

Torba bölgesinin sakin sahili : Bodrum’da gezilecek yerler

Torba’nın denizi sığ olduğu için çocuklu ailelere uygun. Sahil boyunca otel, pansiyon, restoran ve cafe mevcut. Yine bir şeyler yiyip içerseniz restoranların beach hizmetlerinden yararlanıyorsunuz.

Bu arada sahilin başnda köşede Hasır Gözleme ve Mantı Evi var. Gözleme 15 TL, mantı 23 TL. Salaş bir yer. Ben çok sevdim. Sizin de aklınızda bulunsun.

Bodrum Gezilecek Yerlerde Nasıl Bir Rota İzlenmeli?

Yukarıya Bodrum gezilecek yerler haritası eklemiştim. Aslında orada nasıl bir rota çizeceğiniz kafanızda az çok şekillenmiştir.

Tek dikkat etmeniz gereken nokta : Rotanızı Gümüşlük’te ve Turgutreis’te gün batımı izleyebilme saatine göre ayarlamanız…

Mesela 1 gün Bodrum merkezden başlayıp, Gümbet ile devam ederek Turgutreis’te gün batımına yetişebilirsiniz.

Bir diğer gün de tam tersten, yani Torba Bölgesi’nden başlayıp, Türkbükü ile devam ederek Gümüşlük’te güneşe veda edebilirsiniz.

Tabii dinlenmeye geldiyseniz ve vaktiniz bolsa, 1 gününüzü Torba’da, 1 gününüzü Gümüşlük’te, diğer günlerinizi de yukarıda beğendiğiniz bölgelere yayarak rahat rahat gezebilirsiniz.

2. Bodrum Restoranları – Nerede Ne Yenir

Ben genellikle Bodrum merkez, Torba, Bitez, Gümüşlük ve Yalıkavak bölgesinde bir şeyler yiyip içtim. Her bölgede özellikle beğendiğim yerler oldu.

Ve genel olarak gittiğim yerlerin fiyatları orta halli. Çok uyguna olan yerler de var. Tabii işin içerisinde alkol olunca fiyat bir tık yükseliyor.

Mesela Yalıkavak Halk Lokantası’nda sadece 15 TL’ye yediğim etli nohut yemeği çok güzeldi. Torba’da belediyenin cafesinde çayı 2,5 TL’ye içtim.

Bodrum yeme icme

Bodrum’da herkesin bütçesine hitap eden yemekler bulunuyor

Bodrum merkezde meşhur sebzeli döner 15 TL’ydi. Bitez Dondurma’da bir top dondurmaya 4 TL verdim.

Biraz daha orta halli örnekler verecek olursam; Bitez Köy Mantıcısı’nda 25 TL’ye mantı, merkezde Arka Pizzeria’da 28 TL’ye mükemmel pizza yedim.

Ama sahilde güzel bir akşam yemeği yiyecekseniz, Torba’daki Gonca Balık’ta alkol dahil 300-400 TL’yi gözden çıkarmanız lazım.

Ben tüm bu önerileri fiyatları ve fotoğraflarıyla birlikte ayrıcaBodrum Restaurantları : Nerede Ne Yeniryazımda anlattım. Daha fazlası için o yazıma bakabilirsiniz.

3. Bodrum’da Nerede Kalınır?

Bodrum’da ultra lüks otellerden tutun, pansiyon ve kamp alanına kadar herkese hitap eden yerler mevcut.

Hal böyle olunca tabii insanın kafası karışıyor. Ben de bu yüzden kendim deneyimleyip çok memnun kaldığım orta bütçeli, belki orta bütçenin bir tık üzerinde olan 2 yer önereyim diyorum.

İlki merkeze çok yakın mesafede bulunan Myndos Hotel Residence. Burası merkeze çok yakın olup, sakinliğiyle insanı dinlendiren bir otel.

Aslında otelden ziyade residence. Herkesin kendine ait evi oluyor. Ortada bir havuz var. Evlerin düzeni hoş, ayrıca sade ve kullanışlı. İçinde çamaşır makinasına kadar tüm imkanlar mevcut.

Ben çok rahat ettim. Merkeze yakın oluşu cazip geldi. Sabah kuşların sesiyle uyanmak ayrıca keyifli. Oteli incelemek ve rezervasyon yaptırmak isterseniz TIKLAYIN

Bodrum konaklama Selvi Beach Otel

Göltürkbükü’nde konakladığım ve çok dinlendiğim Selvi Beach Otel : Bodrum gezilecek yerler

Bir diğer önerim; denize sıfır konumda, çimlerin ya da şezlongların üzerinde uzanıp mis gibi anne kurabiyesi yiyebileceğiniz Selvi Beach Hotel.

Bu otelden o kadar keyif aldım ki 2 gün hiç dışarı çıkmadım. Beach otel olduğu için dışarıdan günübirlik 75 TL ödeyerek havuz dahil tüm imkanlarından faydalanabiliyorsunuz.

Öğleden sonra içi muhallebi dolgulu, hala tadı damağımda kalan anne kurabiyesi çıkıyor. Otelin sezon fiyatlarını yüksek bulabilirsiniz ama eylül gibi daha uyguna konaklayabilirsiniz.

Merkeze 20 dakikalık mesafesi var. Yukarıda anlattığım Göltürkbükü tarafında yer alıyor. Oteli incelemek ve rezervasyon yaptırmak isterseniz TIKLAYIN

Bu önerilerim dışında Gümüşlük tarafı da konaklamak için çok keyiflidir, aklınızda bulunsun.

Son olarak Bodrum’daki tüm otelleri ŞURADAN inceleyebilirsiniz. Bu site, rezervasyon için kredi kartı istemiyor.

4. Bodrum Nerede – Nasıl Gidilir

Türkiye’nin en ünlü tatil beldelerinden olan Bodrum, Muğla’nın 13 ilçesi arasından en kalabalık olanı.

Etrafında Fethiye, Dalyan, Marmaris, Datça, Didim, Kuşadası hatta Kos Adası (20 dakika) gibi güzel tatil destinasyonları bulunuyor.

Bu güzel beldeye sezonda ilgi büyük olunca tabii ulaşım alternatifleri çeşitli. Şöyle ki: Bodrum’a uçak, feribot ya da otobüs ile ulaşım sağlamak mümkün.

Beldeye en yakın havalimanı, Milas Bodrum Havaalanı. Uçaktan indikten sonra Havaş servisleri ya da özel transferler ile otogara gelebilirsiniz. Yol yaklaşık 40 dakika. (Uyguna Bodrum uçak bileti almak için şu yazımı okuyabilirsiniz.)

Bodrum haritasi

Bodrum nerede – haritası

Bu arada Bodrum büyük olduğu için otogar taraflarından araç kiralamanızı öneririm. Ben hep araç kiralayarak gezdim. Daha verimli oluyor.

Araç kiralamak için, 900 şirket arasından karşılaştırma yaparak size en iyi fiyatı sunan şu siteden rezervasyon yapabilirsiniz.

Diğer ulaşım alternatiflerini (feribot,otobüs,minibüs) Bodrum Nerede Nasıl Gidilir yazımda fiyatlarıyla birlikte daha detaylı anlattım. Mutlaka okuyun.

Bodrum Hakkında Dikkatinizi Çekecek Diğer Yazılar

Bodrum gezilecek yerler yukarıda anlattıklarımla sınırlı değil. Bir de bu güzel coğrafyanın muazzam koyları var. Bodrum plajlarını zaten ayrı bir yazımda anlattım. Bununla birlikte Muğla Bodrum’un gece hayatı, doğal güzellikleri de onu cazip kılan özelliklerinden. Sadece en son gidişimde Bodrum’da koyların üstündeki dağlara inşa edilen yapılaşmalar canımı sıktı. Nüfusu git gide artıyor yani. Umarım doğal kalmayı başaran “kısmi” yerleri yıllar içerisinde ayakta kalabilir. Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur. Aklınıza takılan olursa aşağıya yorum olarak yazmaktan ya da sosyal medya hesaplarımdan beni takip ederek sorularınızı göndermekten çekinmeyin. Hayal edin, düşün peşine…

menü başlığı resimi

instagram logo resimiyoutube logo resimi

Cevapla

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.