Bodrum Plajları ve Koyları : En Güzel 17 Koy Önerisi
Bodrum geniş coğrafyaya yayılmış bir yarımada olduğu için, Bodrum plajları ve koyları çok bereketli. Hatta 60’dan fazla mavi bayraklı plajı var. Ve irili ufaklı pırıl pırıl koyları bulunuyor. Televizyonda sık sık gördüğünüz ünlülerin Bodrum sahiline gittiği yerler dışında her bütçeye uygun fıstık gibi plajlar var. Aşağıda hepsini tek tek anlattım merak etmeyin. Ayrıca Bodrum merkeze yakın ve uzak konumda olan plajları, şezlong ücretleriyle birlikte yazıma ekledim. Ve çok sevdiğim Bodrum tekne turunun detaylarını da anlattım. Haydi başlayalım :
1. Bodrum Plajları – En Güzel Bodrum Koyları Listesi
Bodrum’a en son 2019 temmuz ayında, yani beldeye giden yerli yabancı turist sayısının en yoğun olduğu dönemde gittim.
Normalde her plajın tıklım tıklım dolu olacağını düşünebilirsiniz. Ama merkeze yakın olup kafa dinlenilecek sahiller de vardı.
Mesela merkeze 15-20 dakika uzaklıktaki Torba Plajı çok sakindi. Temiz hava, kuş sesleri ve normal bir kalabalık ile çok güzel dinlendim. (aşağıda detaylı şekilde anlatacağım)

Merkeze yakın Bodrum plajları arasında böyle gizli kalmış güzellikte olan koylar da var.
Bu yazımda ailecek tatile gelenler, çift olarak yola çıkanlar, lüks plajları tercih edenler ya da sırt çantasıyla gezip keşfetme peşinde olanlar kendilerine göre alternatifler bulabilecek.
Ben plajları araç ile gezdim. Merkeze yakın olanlar neyse de uzak olanlar için çok iyi oluyor.
Hele havalar çok sıcaksa resmen kurtarıcı. Aracımı kiraladığım şu siteden rezervasyon yapabilirsiniz.
Şimdi kafanızı karıştırmamak adına merkeze yakın ve uzak olan plajları ayrı başlıklar altında anlatacağım. Öncelikle yakın olan plajlardan başlayalım :
2. Merkeze Yakın Bodrum Plajları
Dünya’ya nam salmış Akdeniz ve Ege kıyılarımızda o kadar güzel koylar var ki… Üstelik bazıları hemen şehrin içinde, merkezde…
Bazı yerler korunurken, bazıları da maalesef yoğun yapılaşma uğruna güzelliğini kaybediyor.
Bu yüzden merkez tarafındaki plajlar ne kadar güzel de olsa aşırı kalabalık ve işletmelerin çok fazla olmasından dolayı keyif vermiyor.
Tabii kalabalık merkez plajlarının yanında, daha sakin kalmayı başarmış sahiller de var. Haydi hep beraber merkeze yakın plajlara bir göz atalım :
Kumbahçe
Bodrum’un güzel bir temmuz sabahında Kumbahçe Sahili’ne gittim. Hemen merkezde yer alıyor ve tekneler buradan kalkıyor.
Kumbahçe, adını bulunduğu mahalleden alıyor (Bodrum Plajı olarak da geçer). Sabah olduğu için mi bilmiyorum; Kumbahçe, çok sakin ve ferah geldi bana.
Mesela Kumbahçe Halk Plajı küçük de olsa temiz ve keyifliydi. Öğlen saatlerinde daha yoğun oluyordur muhtemelen. (sezonda) Bu yüzden sabah gitmenizi öneririm.
Plaj liman içinde olduğu için denizi mükemmel değil ama kötü de diyemeyiz. Denizi kumlu küçük çakıl. Biraz ilerleyince taşlar oluyor.

Bodrum plajlarından merkezde bulunan Kumbahçe Plajı, özellikle sabah saatlerinde sakin oluyor
Birden derinleşmediği için çocuklu ailelere uygun. Şezlong yok, şemsiye var. Halk plajının ilerisinde restoranların beachleri oluyor.
Bir şeyler yiyip içerseniz şezlong ve şemsiyeden ücretsiz yararlanabiliyorsunuz. Kimi işletmeler şezlong ve şemsiye için ayrı ücret alıyor. Bu yüzden plajı kullanmadan önce mutlaka sorun.
Bu arada Bodrum Plajı’nda denize girdikten sonra yürüme mesafesindeki barlar sokağına gidebilirsiniz.
Plajın arkasında Bodrum Öğretmenevi var. Eğer yer bulursanız, konaklayın derim. Yeri baya güzel. Kumbahçe’de başka otelleri tercih ederseniz, şu linki inceleyebilirsiniz.
Bardakçı Koyu
Bodrum Plajı ile Gümbet arasında kalıyor. Halk plajı olarak ayrılan bölüm biraz küçük ama 2 otel arasında kaldığı için temiz denilebilir. Diğer alanlar komple otellerin işletmeciliğinde yürütülüyor.
Mesela Voyage Bodrum Hotel’in plajından yararlanmak isterseniz, kişi başı 400 TL ödüyorsunuz ve sabah 10’dan akşam 6’ya kadar durabiliyorsunuz.

Bodrum Bardakçı Koyu’nda Salmakis Hotel’den plaj görünümü (Fotoğraf: salmakishotel.com)
Eğer içerisinde akşam yemeği olursa bu fiyat kişi başı 500 TL’ye çıkıyor. Salmakis Beach Resort & Spa‘nın sabah 10’dan akşam 5’e kadar kullanımı ise kişi başı 100 TL. (sezonda önceden rezervasyon gerekiyor)
Bir de denize 50 metre uzaklıkta bulunan Azka Otel var. Bu otelin de imkanlarından 100 TL karşılığında yararlanabiliyorsunuz. Ayrıca bu fiyata bir şeyler yiyip içiyorsunuz.
Yani biraz lüks biraz da orta halli bir plaj isteyenlerin aklında bulunsun. Halk plajı olarak da güzel diyebilirim ama Bodrum’da daha güzel yerler var. (halk plajı olarak)
Gümbet
Merkeze yakın olan koyların içerisinde en popüler olanlarından biri, Gümbet Plajı. Çünkü 1 kilometrelik uzun bir kum plaja sahip.
Ayrıca denizi sığ. Birçok su sporu aktivitelerini burada yapabiliyorsunuz. Bodrum Barlar Sokağı’nın haricinde son yıllarda gece hayatı ile de tercih ediliyor.
Plajın uzun ve kum olması, gece hayatının bulunması, yabancı turistleri çekiyor. Bunun yanı sıra denizin sığ oluşu, çocuklu ailelerin tercih sebeplerinden.

Uzun Gümbet Sahili’nin Bodrum Yel Değirmenleri’nden görünümü
Plaja girdiğinizde sağdaki köprüden geçerseniz, Gümbet Halk Plajı’nı görürsünüz. Şemsiye, duş ve kabini var. Bir de belediyeye ait cafe mevcut, self servis, fiyatlar makul. Önünde mini çocuk parkı bulunuyor.
Köprüyü kullanmadan sola dönerseniz, otellerin ve restoranların özel beach’lerini görürsünüz. Mesela Nagi Beach Hotel‘in barından bir şeyler yeme içme şartıyla plajı kullanabiliyorsunuz.
Biraz daha lüks olsun diyenler, Parkım Ayaz Otel‘in beach’ini kişi başı 300 TL’ye günübirlik kullanabilir.
Bu arada sahilde kamp alanları mevcut. Bu da aklınızda bulunsun. Bir de sezonda bazı günler aşırı kalabalık oluyor. Ama uzun bir plaj olduğu için en azından sıkışık değil.
Gümbet’te gündüz denize girip akşam eğlenmek, gece de konaklamak isterseniz : Otelleri incelemek ve rezervasyon yaptırmak için tıklayın
Bitez
Bitez Plajı, araçla Gümbet’e 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Yani merkeze en yakın plajlardan biri.
Mavi bayrak ödülü olan plaj, kum. Çocuklu aileler için çok uygun. Çünkü dalgasız ve sığ bir suya sahip. Eğer Bitez’e gitmeye karar vermişseniz, kesinlikle erken saatleri öneririm.
Sezonda öğlen saatlerinde inanılmaz kalabalık oluyor. Restoranlar ile denizin mesafesi kısa olduğu için biraz sıkıcı gelebilir.

Fotoğrafta Bitez Plajı’nın böyle sakin göründüğüne bakmayın, sadece yoğunluğun bir tık az olduğu yerde fotoğrafı rahat çekebildim
Bu arada sahilde halk plajı bulunuyor. Duş gibi imkanları var. Belediye plajının iki yanında ise restoran, cafe, bar ve otellere ait beach’ler mevcut.
Buradaki restoran cafelerde 30-50 TL arasında bir şeyler yiyip içerseniz, şezlong ve şemsiyeyi ücretsiz kullanabiliyorsunuz.
Ama bana plaj çok sıkışık geldi. Bu yüzden ne zaman sezonda Bitez’e gelsem, sahil yerine, etraftaki restoranlarda vakit geçiriyorum. Mesela Bitez Dondurmacısı efsane. (Bodrum’un birçok bölgesinde var)
Bitez’de böyle sevdiğim cafe-restoran yer mevcut. Hatta Bodrum Restaurantları yazımdan tüm önerilerime bakabilirsiniz.
Bitez’de neredeyse her olanak var. Merkeze de yakın. Eğer burada bol vakit geçirmek istiyorsanız, çevredeki otelleri şu linkten inceleyebilirsiniz.
Torba
Gelelim merkeze yakın plajlar içerisinde en sevdiğim Torba Plajı’na. Burası merkeze yakın olmasına rağmen (15 dk) çok huzurlu.
Sahil boyunca yürürken etrafı inleten cırcır böceklerinin sesi, insana tatilde olduğunu, dinlendiğini bir kez daha hatırlatıyor. Bitez tarafındaki yoğunluk burada yok. Sadece denizi kolay derinleşiyor ve kum değil.
Sahilde belediyenin işlettiği Torba Cafe; denize sıfır, temiz, fiyatlar makul. Bir şeyler yerken yine ücretsiz olarak şezlong ve şemsiyeleri kullanabiliyorsunuz. (bunun için erken gidin)

Merkeze sadece 15 dakika olan Torba, en sevdiğim sahillerden oldu
Belediyeye ait cafe – plajda duş, tuvalet imkanı var. Torba Cafe’ye gelmeden önce sırasıyla cafe, otel, restoranlara ait plajlar bulunuyor.
Bir şeyler yiyip içerseniz şezlong ve şemsiye ücretsiz oluyor. Başka yerlerde yiyip içmek isterseniz, sahilde Bitez Dondurmacısı var.
Bir de sahilin başında, köşede Hasır Gözleme ve Mantı Evi’ni göreceksiniz. Salaş bir yer, ben çok sevdim. Giderseniz uğramanızı tavsiye ederim (mantı 23 TL, gözleme 15 TL)
Torba’nın sakinliği hoşunuza giderse ve kalmak isterseniz, birçok konaklama imkanı mevcut. Otelleri incelemek için : Tıklayın
3. Merkeze Uzak Bodrum Plajları
Merkeze en yakın olanları yukarıda paylaştım. Şimdi sıra merkeze uzak plajlarıa geldi.
Özellikle listenin sonuna “bonus” olarak eklediğim yerler, Bodrum plajları içerisinde en bakir olanları… Şimdiden belirteyim.
Bu arada Bodrum’a gitmeden otel rezervasyonunuzu yapmanızı öneririm, daha uyguna geliyor. Şu siteden tüm Bodrum otellerini inceleyebilirsiniz.
Akyarlar
Akyarlar’ın merkeze uzaklığı araç ile 40-45 dakika. Sahilinde Karaincir Halk Plajı bulunuyor. Ama alanı çok küçük. Sadece minik hasır şemsiyelerden var. Şezlong yok, duş alma yeri var.
Halk plajının iki yanında pansiyon ve cafelere ait plajlar mevcut. Hemen halk plajının yanındaki Parıltı Beach’in duş, şezlong, şemsiyesinden faydalanmak için, 50 TL yiyip içmeniz gerekiyor.
Sezonda oldukça kalabalık. Halk plajında neredeyse hiç yer olmuyor. “Denizi nasıl?” diye sorarsanız : Çocuklu ailelere uygun sığ bir suyu var. Denizin içi çok az küçük çakılla birlikte kum.
Mutlaka Göz at : Bodrum gezilecek yerler
Günbatımı Plajları (Turgutreis)
Farkettiyseniz başından beri hep sahillerdeki otel, cafe ve barların plajlarından bahsediyorum. “İşletmeler hiç olmasın” demiyorum ama keşke plajlar tıklım tıklım işletmeyle dolmasa. Nefes alacağımız alanlar bırakılsa…
Açıkçası Akyarlar’dan Turgutreis’e doğru geçerken özel beach’ler, restoranlar ve otellerin olduğu kısımlardan dolayı denizi görememek can sıkıcı.
Deniz kıyısından giderken en azından mavi manzarayı izleyebilsek… Mesela Turgutreis’e giderken yol üstünde gün batımını izleyip denize girebileceğim sahiller gördüm. Hiç işletme yoktu.

Bodrum Turgutreis Günbatımı Sahili’nde güneşe veda ederken…
O kadar yoğun otellerden sıyrılıp yolda denize sıfır ilerlemek o kadar iyi geliyor ki… Bir de gün batımına yakın bir zaman olduğu için harika hissediyorsunuz.
Özellikle Turgutreis Günbatımı Sahili‘nde güneşe veda etmek çok güzel. Plajın gerisinde bisiklet parkuru, çarşı ve uygun fiyatlı restoranlar mevcut.
Datça‘daki Kumluk Plajı’nda olduğu gibi buradaki kumsala da gündüz şezlong, akşam yemek masaları kuruluyor. Denize girmeseniz de gün batımını Turgutreis’de izlemeden dönmeyin derim.
Bu arada Turgutreis bölgesinde konaklamak isteyenler olursa şu linkten tüm otelleri inceleyebilirler.
Gümüşlük
Gümüşlük deniz konusunda çok iyi değil (biraz yosunlu ve taşlı) ama sabahtan gelip kafa dinlemelik bir yer. Sezonda öğlen saatlerinden itibaren epey dolu oluyor.
Bölgenin asıl olayı, gün batımına doğru başlıyor aslında. Sahildeki balık restoranlarının hareketliliği, ışıklar içinde süslenerek denize taşınan masalar, el sanatları çarşısı, Gümüşlük’ün farkını ortaya koyuyor.
Eğer kalabalıktan bir süre kaçmak isterseniz, restoranları geçip Gümüşlük Liman Plajı’na doğru yürüyün. Sizin gibi kaçıp ücretsiz çadır kuran bir kaç kişi göreceksiniz.

İşte Gümüşlük’te Mindos Harabeleri’ne doğru giderken Tavşan Adası manzaralı gün batımı…
Limandan Mindos Harabeleri’ne doğru yürürseniz; hiç işletmenin olmadığı yerde, Tavşan Adası’na doğru mükemmel bir manzara izlersiniz.
Geri dönüşte de Off Gümüşlük’te kumsala kurulmuş masalarda keyifle kokteylinizi içersiniz. (60-70 TL) “Eğlenmek istiyoruz” diyenler, Club Gümüşlük’de sık sık yapılan konserlere katılabilir.
Vaktiniz varsa, dokusu bozulmamış sahil evlerinde konaklayın derim. Pansiyon ve otelleri incelemek isterseniz : Tıklayınız
Yalıkavak
Yalıkavak bölgesi Bodrum’un en popüler yerlerinden. Lüx oteller, beach’ler, eğlence mekanları oldukça fazla. Ama bu bölge çok rüzgar alıyor.
Yani belli kesimi rüzgar aldığı için denizi dalgalı, biraz da taşlık. Diğer bölgelerde olduğu gibi Yalıkavak Halk Plajı’nın arkasında da restoran, cafe ve otel bulunuyor.
Sahil boyunca kimi yerler halk plajı kimi yerler de restoran beach’leri ile dolu. Yine burada da bir şeyler yiyip içince şezlong-şemsiye ücretsiz.

Bodrum Yalıkavak Küdür Yarımadası’ndaki yeni açılan özel beach’lerden Fenty Beach
Bu arada Yalıkavak bölgesinde Küdür Yarımadası da meşhur. Yapılaşmanın çok az olduğu bu yarımadada halk plajı göreceksiniz.
Wc, soyunma kabini ve küçük bir büfesi var, şezlong yok. Denizi Yalıkavak merkeze göre biraz daha sığ. (sezonda mangal yakan çok oluyor)
Halk plajının 2 yanında Fenty Beach, Dodo Beach gibi özel işletmeler var. Fenty Beach yeni açılmış, giriş 100 TL. Bu ücret ile içeride bir şeyler yiyip içebiliyorsunuz. (2019)
Bu arada Yalıkavak bölgesinde daha uzun vakit geçirmek isteyenler şu linkten otelleri inceleyebilir.
Türkbükü (Göltürkbükü)
Popüler mekanların birçoğu Türkbükü’nde bulunuyor. Yani öyle şirin bir kasaba havası yok buralarda. Sahili kapatmış yüksek fiyata giriş yapabileceğiniz beach’ler, oteller mevcut.
Ama yine de diğer bölgelerde olduğu gibi burada da belediyenin işlettiği plaj-cafe ikilisi var. Tabii biraz ilgi gerekiyor. Çünkü alanı çok küçük ve şezlong yok.

Bodrum plajları, koyları – Türkbükü (Göltürkbükü)
Belediye plaj ve cafesini geçince 70 TL’den başlayan su sporları yapacağınız bir yer var. Biraz daha ilerlerseniz, özel beachler, restoranlar başlıyor.
Sonuna kadar giderseniz Maça Kızı’nı göreceksiniz. Ama uyarayım : Bir tabak makarna 155, bira fiyatı 58 TL.
Bu yüzden o kısımlara geçip restorana ya da beach’e girmek isterseniz, önce fiyat sorun derim. Eminim daha orta halli yerler vardır. Hatta böyle bir yer keşfederseniz, mutlaka aşağıya yorum olarak yazın.
Türkbükü (Göltürkbükü) bölgesinde kalmayı tercih ediyorsanız, otelleri incelemek için : Tıklayınız
Gölköy (Göltürkbükü)
İki tane ard arda aynı başlık gelince kafanız karıştı değil mi? Durum şöyle: Türkbükü sahiline gittiğinizde mavi bayraklı Göltürkbükü plaj tabelası görürsünüz. Ama cafenin adı Türkbükü’dür.
Çünkü burası Göltürkbükü ismiyle birleşmiş. Asıl isim, iç kısımlardaki şirin Gölköy köyünden geliyor.
Toparlarsak, hepsi aynı. Türkbükü olarak geçen ama plaja gittiğinizde Göltürkbükü Plajı denilen yeri az önce anlattım.

Göltürkbükü Sahili’nin devamında, otellerin olduğu kısım, Selvi Beach Otel (Fotoğraf: selvibeach.com)
Bir de bu sahilin devamı var. O da orta halli otellerin olduğu plaj. Bu plajda belediyeye ait bir yer yok ama otellerin beach’lerini kullanabiliyorsunuz. Ve çok daha sakin.
Mesela ben 2 gün Selvi Bech Otel‘de konakladım. Sezonda gitmeme rağmen çok güzel dinlendim. Bu otele 75 TL ücret ile günübirlik gelebiliyorsunuz.
Ayrıca havuzundan, puf yastıkların olduğu çim alandan, beach’den faydalanıyorsunuz. En güzeli de yüksek sesli müzik olmaması. Ve saat 17:00’da içi dolgulu anne kurabiyesi çıkması.
Oteli daha detaylı incelemek ve rezervasyon yaptırmak isterseniz : Tıklayınız
Bonus 1 : Cennet Koyu
Gelelim Türkbükü ile Torba arasında gizli kalmış, işletmesi olmayan, yeşiller arasındaki Cennet Koyu’na. Burası yıllar önce yol üzerinde giderken dikkatimi çekmişti.
Ama ilk gördüğümde çok daha temizdi. Şimdi yukarıdan izlediğim manzaranın etrafı bile çöp dolu.
Koyda işletme, duş, wc yok. Bakir kalmış bir güzellik. Yolu biraz meşakkatli olsa da kampçılar için çok güzel. Zaten genelde kamp kuran insanlar görüyorsunuz.
Cennet Koyu, yaz başlamadan önce daha güzel. Çünkü o yoğun kalabalığın içinde kalmıyorsunuz. Fakat yaz aylarında her geçen gün kalabalık ve kirlilik artıyor.

İşte gizli kalmış güzellik : Cennet Koyu
Bir an önce bu durumun önüne geçilmesi lazım. Koyda çöp konteynırları olmasına rağmen birçok insan çöpünü olduğu gibi bırakıyor! Sonra sosyal medyada haber ettiniz, insanlar da gidip kirletti oluyor.
Yahu! Bu ülke hepimizin. Tabii ki tüm güzelliklerden hepimizin haberdar olması lazım. Üzerine düşmemiz gereken durum, belediyeleri ve etrafı kirli bırakan insanları uyarmak, bilinçlendirmek…
Yoksa şu fotoğrafta gördüğünüz her saklı kalmış güzellik, birer birer yok edilecek. Umarım saklı kalmış tüm güzelliklerimizi korumayı başarırız…
Bonus 2 : Mazı Köyü Koyları
Tüm Bodrum koyları bir yana, Mazı Köyü bir yana. Neden mi? Sahil kenarında öyle lüks işletmeler, yan yana 10’larca restoran yok.
Nefes alıyorsun, dinleniyorsun, köylü ablalarla iç içe muhabbet ediyorsun, denize keyifle giriyorsun, kitabını gerçekten okuyabiliyorsun. Daha ne olsun?
Mazı Köyü, Bodrum’a 1 saat ve bazı koyların yolları pek iyi değil (işletme olmayanların). Ama aklınızda dinlenmek varsa, kesinlikle Mazı Köyü’nü tercih edin.

Bodrum’da en doğal kalmış koylar arasında Mazı Koyları bulunuyor (Fotoğraf: mazirestaurant.com.tr)
Mazı Köyü’nde işletmesi olan noktalar şöyle : Hurma, İnceyalı, Çakılyalı koyları. İşletme diyorum ama siz sahil kasabası olan bir yer hayal edin. Burada 1 gün konaklayıp diğer gün :
Ilgın, Sedef gibi işletmesi bulunmayan ve yolları meşakkatli koylara gidebilirsiniz. Tabii şoförlüğünüze güvenmeniz lazım.
Gerçi ne kadar zorlanırsanız zorlanın, sahildeki sessizliğin ve manzaranın tadını çıkarırken, “bozuk yolları aşmaya değdi” diyorsunuz. (Mazı otelleri için: Tıklayın)
Diğer Bodrum Plaj Önerileri
“Koylarıyla meşhur Bodrum’da bu kadar mı plaj var?” sorusu aklınıza gelebilir. İşte bu yüzden aşağıya diğer alternatif gidebileceğiniz plajları da yazayım diyorum :
- Yalıçiftlik
- Peksimet (Kadıkalesi)
- Camel Beach (Kargı)
- Ortakent – Yahşi Plajı
Bir de teknesiz gidemeyeceğiniz koylar var tabi :
4. Bodrum Tekne Turu / Mavi Tur / Bodrum Plajları
Cevat Şakir Kabaağaçlı (Halikarnas Balıkçısı) boşuna Bodrum’a aşık değilmiş. Bodrum’da sürgün yaşadığı sürede ilk mavi tur yolculuğuna çıkmak onun aklına gelmiş.
Yolculukları boyunca hiç radyo dinlememiş, gazete okumamışlar. Sadece Dünya’dan uzaklaşıp güzelliklerle çevrili coğrafyamızı keşfetmişler.
Halikarnas Balıkçısı’nın başlattığı konaklamalı mavi tur ve onun devamında gelen günübirlik tekne turu gezisi hala devam ediyor. (Mavi Tur nedir, nasıl yapılır yazıma mutlaka bakın)

Bodrum tekne turunda uğradığımız termal suyu olan Karaada
Ben en son Fethiye‘de mavi tur yaptığım için Bodrum’da tekne turunu tercih ettim. Merkezdeki Kumbahçe Sahili’nden kalkıyor tekneler.
Sabah 10’dan akşam 5’e kadar devam ediyor. Bu defa bir ilke imza atarak eğlenceli korsan tekneleriyle yola çıktım. Güzel koylarda yüzmek kadar eğlenmek de istiyorsanız, kesinlikle tavsiye ederim.
Özellikle çocuklu aileler için güzel anı. Çünkü çocuklara özel aktiviteler oluyor. Ayrıca gün sonunda köpük partisi bile düzenleniyor.
Ben Black Angel korsan teknesini tercih ettim. Fiyatı yemek dahil 100 TL’ydi. Tabii daha uyguna almak isterseniz, mottojoy uygulamasından 60-70 TL gibi bir fiyat ödeyerek rezervasyon yaptırabilirsiniz.
Tekne Hangi Koylara Uğruyor?
- Karaada (Black Island)
- Poyraz Limanı
- Akvaryum
- Tavşanburnu
- Kızılburnu
Karaada’da 10 TL vererek sıcaklığı 32 derece olan termal suya girebiliyorsunuz. Ben çok kalabalık olduğu için girmek istemedim. En güzel koy, akvaryum. Zaten hep akvaryum koyları mükemmel olur değil mi?
Bodrum Hakkında Dikkatinizi Çekecek Diğer Yazılar
“İtalya’yı gör de öl” derler. Yok a canım; Bodrum’la kıyılarını gör ve yaşa…” demiş Cevat Şakir Kabaağaçlı (Halikarnas Balıkçısı)… Hakikaten Bodrum plajları geniş bir coğrafyaya yayılmış burada. Mazı Köyü’ndeki gibi keşfedilmemiş, işletmesi olmayan bakir koylar da var üstelik. Çocuklu ailelere hitap eden merkeze yakın plajları, kamp yapanlara özel koylar, yani herkesin kendini bulacağı mavilikler mevcut. Yeter ki keşfedin, hayal edin, düşün peşine…